Can't get past loading screen

Discussion in 'Support' started by Colefirck, Jul 25, 2015.

  1. Colefirck

    Colefirck New Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    So i can't get past this screen:
    [​IMG]

    it just sits there with no explanation or error.. My command prompt on my box doesn't state any issues either.
     
  2. FallingSheep

    FallingSheep OpenDayZ Lord!

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    576
    we need more info such as

    * dayz version
    * hosted/dedictaed/local
    * RPT logs
     
  3. Colefirck

    Colefirck New Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    DayZ Version: 1.8.0.3
    Dedicated
    RPT Logs?
     
  4. FallingSheep

    FallingSheep OpenDayZ Lord!

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    576
    the RPT is a log file it is called arma2oaserver.rpt and is located in your arma2 folder
    (use search to find the exact path/place)

    generally this file will tell you whats going on and what the error is

    post the entire rpt file to somewhere like paste bin and we can begin to help you fix your issue
     
  5. Colefirck

    Colefirck New Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    I searched for it... No luck.
     
  6. FallingSheep

    FallingSheep OpenDayZ Lord!

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    576
    hmmm ok its usally located in a folder called instance_11_Chernarus (assuming your running cheranrus map)
     
  7. Colefirck

    Colefirck New Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    I'm gonna run it again and see what happens, maybe i just messed up something.

    I will get the log in a minute.
     

Share This Page