Can't log into my new DayZ Celle Server

Discussion in 'Celle' started by DeadWing, Aug 24, 2014.

  1. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    I get this message before the OA exit menu:

    You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted. mbg_celle2, kpfs_vwgolf, bw_cj187_bus, kpfs_lada, mbg_buildings_3, mbg_killhouses, map_eu, fgs_hill3, as_eu_oa_industrial, as_eu_oa_lights, as_eu_oa_rocks

    I have DayZ Celle 1.9 installed, so can't figure why this is happening.

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks in advance!
     
  2. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    Your missions files are not matching the server files on your server, or your client is running the wrong files.
     
  3. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    My Server is Celle 1.9 (with dayz.st), so server files are correct and I uninstalled Celle from my PC and reinstalled with 1.9; but still same issue
     
  4. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    How are you launching the server?
    Launch parameters/modlist?
     
  5. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    @DayZCelle using LetMePlay launcher.
     
  6. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    Your client yeah..

    But I was asking about the server?
     
  7. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    I don't understand.
    I'm not following you. I'm using dayz.st. Vanilla Celle (1.9). Can't get on to even add anything. I changed to Thirsk, Fallujah, no problems.
     
  8. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    If you are talking about launch parameters within a hosting company control panel, dayz.st, there are none. You simply download server and mission pbos, edit, stop server, upload them, start and it's done. I haven't even added any mods/scripts. It's literally vanilla DayzCelle 1.9 and I get that message I mentioned in opening post when I try to log on to my server.
     
  9. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    I've never used dayz.st since I create my own server package for home users so I don't know how they do things.

    But if you are running the correct files and launching it correctly Id say you need to contact your hoster dayz.st and ask them to check and ma by change the modlist. Could be they are using the wrong modlist.

    Correct modlist would be: @dayz_conflicts;@dayz_celle;@mbg_celle;@YOUR SERVER FOLDER;

    How do you launch the server? Just a button through the controlpanel?
     
  10. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Right. Thanks for that mate. Basically, you have choose which mod you're using, start the server, stop and download the PBOs, if you want to mod them and upload them, start the server again.

    [​IMG]
     
  11. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    Ah I see, got it. Then i would do as I said before, contact them and check that they are using the right modlist. Let me/us know how it works out for ya.

    Cheers
     
  12. DeadWing

    DeadWing New Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    I'm in now. Thanks for that, mate!
     
  13. Squadron_2

    Squadron_2 Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    125
    Likes Received:
    6
    No problem, glad it worked. :)

    Cheers
     

Share This Page