Custom Loadout Not Working

Discussion in 'Support' started by daysgreywolf, Mar 6, 2013.

  1. daysgreywolf

    daysgreywolf Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    Talking about cust_loadout and cust_loadout_profile tables

    I set it up in version 1751, worked fine, upgraded to 176 and 1761, noticed they no longer work... i haven't changed anything on my end... help??
     
  2. gdscei

    gdscei Valued Member!

    Joined:
    Nov 30, 2012
    Messages:
    269
    Likes Received:
    39
    Which map/mod are you running? Are you running any other packages?
     
  3. CaptainMack

    CaptainMack Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    Same here, doesn't go into effect when respawning. Chernarus, Messaging, Buildings, CustomInventory,
     
  4. daysgreywolf

    daysgreywolf Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    I am running Chernarus, on Reality & custom fuel script.

    I also posted a ticket on my providers site, they told me it is one of many bugs that 1761 brought with it... guess I will have to wait for next patch.
     
  5. Diz

    Diz New Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    9
    My DayZPriv server has them working on 1.7.6.1(they may be slow but they proactively fix shit), and my DayZ.ST server has totally non-functioning custom loadouts post 1.7.6.1 even after their "bug fix pass" that just happened.
     
  6. MaRs

    MaRs Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    121
    Likes Received:
    2
    It's working fine for me at 1.7.6.1.......ALTHOUGH it sometimes happen that you don't spawn with the custom gear.. Think it has something to do with the : Something went wrong error.
     
  7. Diz

    Diz New Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    9
    On our OTHER DayZ.ST server, it has been working post 1.6.7.1 but as you have experienced, it still fails during come login attempts.

    However, on the server in question the loadouts fail 100% of the time on all maps.

    Sent in a ticket request to admin@dayz.st and still no response 24hrs later.
     
  8. daysgreywolf

    daysgreywolf Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    I guess HFB are looking into it. I thought this was a dayz patch issue, but maybe there are server side things that need patching too each update, i am not exactly sure how it works to be honest. HFB said they are working on it.
     
  9. CaptainMack

    CaptainMack Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    If it still isn't working, create a MySQL Trigger for it, I've made a simple example (the body of the trigger)

    Code:
    BEGIN
    DECLARE x INT;
    SET x = (SELECT unique_id FROM cust_loadout_profile WHERE unique_id=NEW.unique_id);
    IF NEW.unique_id = x THEN
        SET NEW.model='Rocket_DZ';
    END IF;
    END
     
  10. daysgreywolf

    daysgreywolf Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    oo interesting, where do I place the trigger? I am familiar with php and mysql, but have never seen a mysql trigger before.
     
  11. CaptainMack

    CaptainMack Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    You execute a query that creates the trigger, then the trigger is shown on the database like a procedure or table. Triggers are used if you want to do something on certain events, like updates, inserts and so on :) I'm on vacation atm, so I can't show so much - however, google it if you have MySQL knowledge ;-)
     
  12. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    I have no known issues with custom inventory not working on any particular map. The only issue that I am aware of is a merging issue in some files. This should work 100% though.
     
  13. zak

    zak Member

    Joined:
    Nov 22, 2012
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    So i had this working then it stoped same with my building so this morning i did a fresh install of the database and stall thy dont work. the way i set up my database was building it on my pc then runing db_migrate. then i add in messages and building a cust load outs. i just find it odd that it worked and now it dont lol.
     
  14. Danger

    Danger New Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    DayZ 1.8.1 Custom server starting gear..

    I used to use the DB to set starting gear, it is now in Server PBO.

     

Share This Page