DayZ 1.7.5.1

Discussion in 'General Discussion' started by ohhnice, Feb 4, 2013.

  1. CamP

    CamP New Member

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    The tent fix posted on the first page worked perfectly fine. I set up a new tent, placed an MP5 mag in it, rebooted the server twice and it was still there.
     
  2. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Actually there is a problem with the tents and vehicles it appears. We have identified the issue we believe and are attempting a fix at the moment. With the write hive files, the tents are writing to the database and being read from the database as well. When rebooting the server the tents do not respawn at the moment.
     
  3. Viba

    Viba Member

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    4
    As I said, if you pitch the tent and put stuff in it after that, it works. Otherwise it doesn't work.
     
  4. Nikit0s

    Nikit0s New Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Does server support version 1.7.5.1 now? Under installation in paragraph 10 there is an old mod 1.7.4.4 chernarus.
     
  5. CaptainMack

    CaptainMack Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    I'm running 1.7.5.1 fine right now, haven't seen any problems other than a continous Script Restriction #44/45 kick.
     
  6. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Did you run the update_scripts.pl and get the latest scripts?
     
  7. CaptainMack

    CaptainMack Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    Nope, but I'm getting the new mission file from the mission generator - I read that it would fix things, but I'll try the update_scripts :) Thanks!
     
  8. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    There is nothing different in our mission file as compared to that generated file.
     
  9. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Is there a list of compatible/updated maps that work with 1.7.5.x ?

    I only ask because we found out the hard way that Taviana isn't ready yet.
     
  10. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Only Chernarus, Utes, Thirsk and Celle currently work with Reality 1.7.5
     
  11. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Not even that Lingor Skaro eh?
     
  12. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Oh yeah and that one too! :) It's a new addition, I forgot!
     
  13. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Thank god... because we were leaning toward that lol.
     
  14. Seven

    Seven Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    277
    Likes Received:
    86
    thevisad any update on the fix? Getting rather annoying listening to people moan about their gear going missing and some taking advantage of it to dupe stuff...
     
  15. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Anyone here running Skaro Lingor for 1.7.5.1? Curious what the start-up bat should be for the mod= section
     
  16. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Welp... I'm looking for anyone that can help me get @DayZLingorSkaro up and running. Hard to tell if it's an issue with the launch/client connecting or the server is missing something.

    Right now I'm getting an error after I join the lobby and hit ok/continue about dayz_code\ui\ - Granted it's all there though.
     
  17. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    The fix I have in the works will only fix the tents so you can damage them, it is appearing that the issue is actually in the official code. We are still looking into this trying to find the resolution.

    https://github.com/R4Z0R49/DayZMod/issues/354
     
  18. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Strikes if you download the latest build, it has the control panel in it which has the options to build skaro.
     
  19. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    We finally figured it out; was some user error involved.

    I haven't tried to use the Control Panel in awhile since I run Dedicated Boxes.
     
  20. guillermo

    guillermo New Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    When attempting to join your Lingor Skaro server through DayZ Commander, you have to rename your @DayZLingor directory to something else (@DayZLingorBckup for example) otherwise DayZ Commander will try to run with [email protected] and [email protected] (from your custom command line). Hope this helps people get past that issue.
     
    Strikes likes this.

Share This Page