DayZ 1.7.5.1

Discussion in 'General Discussion' started by ohhnice, Feb 4, 2013.

  1. Strikes

    Strikes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    154
    Likes Received:
    4
    Helped indeed. I've passed that info along to my users.

     
  2. Finest

    Finest Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    176
    Likes Received:
    12
    we have test yesterday utes ... and it dont work :/
     
  3. guillermo

    guillermo New Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    I've tested Utes on 1.7.5.1 successfully. You should run @DayZ from command line, there's no Utes "map files"
     
    Finest likes this.
  4. Finest

    Finest Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    176
    Likes Received:
    12
    ok thx
     
  5. georgee

    georgee New Member

    Joined:
    Feb 7, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    pls help.

    install server https://github.com/thevisad/DayZ-Private-master

    connect error

    2013-02-11 16:18:50 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 178822
    2013-02-11 16:18:50 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 178822
    2013-02-11 16:18:50 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 178822
    2013-02-11 16:18:50 Database: [Error] Error 1062 (Duplicate entry '178822' for key 'uq_profile') in MySQLStmtExecute SQL: 'insert into profile (`unique_id`, `name`) values (?, ?) VALUES("178822", "georgee")'
    2013-02-11 16:18:50 Database: [Error] Error 1062 (Duplicate entry '178822' for key 'uq_profile') in MySQLStmtExecute SQL: 'insert into profile (`unique_id`, `name`) values (?, ?) VALUES("178822", "georgee")'
    2013-02-11 16:18:50 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 178822
    2013-02-11 16:18:50 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 178822

    thx help.
     
  6. squeezer

    squeezer New Member

    Joined:
    Feb 7, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    got the same issue.
     
  7. Viba

    Viba Member

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    48
    Likes Received:
    4
    Code:
    2013-02-11 18:53:05 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 20555718
    2013-02-11 18:53:05 HiveExt: [Error] Error fetching created character for playerId 20555718
    2013-02-11 18:54:50 HiveExt: [Error] Error executing |CHILD:103:20555718:any:2:|
    2013-02-11 18:56:28 HiveExt: [Error] Error executing |CHILD:103:23398726:any:2:|
    Same here, seems the new hive update is not working properly with the server_playerSetup.sqf?
     
  8. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Fix has been uploaded, it was an inadvertent change that made it into the build.
     
    axeman likes this.
  9. Mattz

    Mattz Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    85
    Likes Received:
    14
    Can anyone please help me with this?
    Code:
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_server\init\publicEH_server.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\object_spawnDamVehicle.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_publishObj.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_deleteObj.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_createObj.sqf not found
    Server hangs, and the hive debug comes up but is 100% blank

    Last lines of RPT are
    Code:
    16:07:07 Warning: looped for animation: ca\anims\characters\data\anim\sdr\mov\erc\wlk\non\non\amovpercmwlksnonwnondf.rtm differs (looped now 0)! MoveName: amovpercmstpsnonwnondnon_amovpercmstpsraswpstdnon
    16:07:07 Warning: looped for animation: ca\anims\characters\data\anim\sdr\mov\erc\wlk\non\non\amovpercmwlksnonwnondf.rtm differs (looped now 1)! MoveName: amovpercmrunsnonwbindf_rfl
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_server\init\publicEH_server.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\object_spawnDamVehicle.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_publishObj.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_deleteObj.sqf not found
    16:07:08 Warning Message: Script z\addons\dayz_code\compile\local_createObj.sqf not found
    16:07:08 "SERVER VERSION: Bliss v4.2"
    16:11:55 NetServer::finishDestroyPlayer(118122181): DESTROY immediately after CREATE, both cancelled
     
  10. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Did you try to compile your own version of this?
     
  11. Mattz

    Mattz Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    85
    Likes Received:
    14
    Of what? All I did was cleanup with build pl, run it for carepkgs, wreks, zombie thing, and killmsgs and then copied all that is in the deploy into the Arma OA and tried to run it
     
  12. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    16:07:08 "SERVER VERSION: Bliss v4.2"
    Bliss is not supported, remove all files, download Reality unpack it and then set it up according to the readme on the site.
     
  13. Michael Meyer

    Michael Meyer New Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hey so I got the server up and running but when I changed the name of the server and the difficulty the server now gets stuck on waiting for host, any ideas?

    EDIT: woops should of posted this in the Reality build.
     
  14. Mattz

    Mattz Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    85
    Likes Received:
    14
    Code:
    16:38:02 Warning Message: Script z\addons\dayz_server\init\publicEH_server.sqf not found
    16:38:02 Warning Message: Script z\addons\dayz_server\init\server_functions.sqf not found
    16:38:03 Warning Message: Script z\addons\dayz_server\system\server_monitor.sqf not found
    Still but no bliss message this time

    Wait I think I got it
     
  15. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    What are your build settings or how are you building this. You are missing files from your compilation.
     
  16. axeman

    axeman OpenDayZ Rockstar!

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    589
    Likes Received:
    140
    Have you packed your own .pbo ? I get these all the time when trying to pbo anything but my mission directory. Have tried all sorts of path combinations. Currently I edit the files in the reality packages and use the control panel with reality to build the dayZ code pbo..
     
  17. Mattz

    Mattz Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    85
    Likes Received:
    14
    Okay server is up and going and everything is going well... But now..
    I have the old icons again?
     
  18. thevisad

    thevisad Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    627
    Likes Received:
    160
    Did you replace your @DayZ folders on the server and client? The icons are part of the client
     
  19. Mattz

    Mattz Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    85
    Likes Received:
    14
    Yes....
    Think it has something to do with the mission, however
     
  20. cen

    cen Valued Member!

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Messages:
    816
    Likes Received:
    74
    This works for me on my Oring 1.0.7 server!

    Thanks for the fix!
     

Share This Page