Epidemic Server Files - Released!

Discussion in 'Support and Release' started by Krixes, Aug 18, 2013.

  1. Krixes

    Krixes Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    110
    Hey there fellow survivors!

    The long awaited server files have been set and ready for you guys who want to run your own private servers of DayZ Epidemic! This is not an easy installation and you must have the know how of installing a MySQL database and how to run a server using reality server files. The current Official Server we are running is hosted through HFB and it is extremely simple on how to set one up on there. However this should run on DayZ Control Center as well if it is set up properly.

    Admin tools are installed in the mission file, please go in there and set the correct parameters for your server. It is extremely important you do so.

    The server files are located here:
    http://142.4.200.215/DayZEpidemicPublicFiles/DayZ_Epidemic_Server_Files_1.0.3.1.rar


    If you have any questions regarding installation please ask your server host first as they can provide better information than I can.


    Please leave any feedback and or questions below.
     
    raldara and country like this.
  2. raldara

    raldara New Member

    Joined:
    Mar 2, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    awesome, I am on HFB as well, do you have any tips for installing there? I'm getting a lot of access denied errors when trying to FTP the files (such as hiveext.dll)
     
  3. Krixes

    Krixes Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    110
    .DLL files have to be handled by them. You will have to contact them and ask that they put the .dll inside the correct folder.
     
  4. dddaiter

    dddaiter New Member

    Joined:
    Jun 26, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Built a server, but I, APPCRASH! HiveExt.dll error

    //HiveExt.log

    13:11:55 Database: [Error] Error 1146 (Table 'epidemic.instance_building' doesn't exist) in MySQLQuery SQL: 'select b.class_name, ib.worldspace from instance_building ib join building b on ib.building_id = b. id where ib.instance_id = 1 '
     
  5. vieil

    vieil New Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    hi, same problem for me : [​IMG]
     
  6. Connor MacManus

    Connor MacManus New Member

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey could u pls make a tutorial or something to get a private hive running?

    Our 2 Admins (One of them is a lead Programmer) for the Private Hives are not able to get this mod running. Because we live in Europe its bad to play on the "official" servers of yours. Help Appreciated.

    greetz

    By the way: Awesome mod!!!
     
  7. Krixes

    Krixes Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    110
    What server provider are you using?
    It looks like you are running the wrong mission file there. I see dayz_1.chernarus instead of dayz_1.mbg_celle2
    What server provider are you using?


    I will write a tutorial on installing the server files sometime today when I get the time. Will link you guys to it. :)
     
  8. vieil

    vieil New Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ok map story solved (celle) in the database but still same error in console and still crashing

    [​IMG]
     
  9. Krixes

    Krixes Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    110
    Are you using reality to host the server?
    What does your database structure look like?
    What does your server folder you are running it from look like?
    What does your hiveext.ini look like?

    There are a lot of different variables that need to be taken into account before I know what is wrong and how to fix it.
     
  10. Connor MacManus

    Connor MacManus New Member

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    We have our own root server and we had Celle 2, DayZ vanilla and origins 1.7.1 running on it without probs.
    Looks like some files are missing in ur server files (MySQL).
     
  11. BlackHawk3000

    BlackHawk3000 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I have a problem. When I start the server, the db_spawn_vehicles.pl going open. I have to edit this ? Please say me what I have to edit.

    Another problem, when I start the server and somebody connected crash the .exe. He says the tbbmalloc.dll is not found. Doesnt it creat alone? Or can I copy this file and databank.dll from a other Dayz server, I dont think so ??

    Thank you
     
  12. vieil

    vieil New Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i'm using reality server (thevisad). I ran an "overwatch mod" before and it worked fine.

    The data base structure is :

    deployable
    instance
    instance_deployable
    instance_vehicle
    log_code
    log_entry
    migration_schema_log
    migration_schema_version
    profile
    survivor
    vehicle
    world
    world_vehicle

    Sure the structure is not good!
    why 3 sql files ( deployable, vehicle & world_vehicle) for data base installation?? Strange!
     
  13. Tiker89

    Tiker89 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    This server is running a incorrect version of the server side application.you can not play on this server . if you are the server admin please contact dayz staff !!!

    Whats the problem ?
     
  14. cen

    cen Valued Member!

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Messages:
    816
    Likes Received:
    74
    Add the buildings/instance_buildings table and either remove the built in admin tools or set them up properly otherwise arma will crash.
     
  15. HIHIMANHI

    HIHIMANHI New Member

    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    2
    Hopefully you changed some of your passwords on your server. Some were left in your server files info...
     
  16. cen

    cen Valued Member!

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Messages:
    816
    Likes Received:
    74
    Looks like everyone has access to the admin menu. Might want to re-release lol...

    I'm an idiot. Had the wrong PBO copied.
     
  17. BlackHawk3000

    BlackHawk3000 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    CEN where had you your database.dll and tbbmalloc.dll ?
     
  18. cen

    cen Valued Member!

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Messages:
    816
    Likes Received:
    74
    They are in the root of my Arma2OA folder.

    Are you saying you need them?
     
  19. BlackHawk3000

    BlackHawk3000 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yes please (tbb.dll, database.dll and tbbmalloc.dll)
     
  20. cen

    cen Valued Member!

    Joined:
    Feb 14, 2013
    Messages:
    816
    Likes Received:
    74

Share This Page