Mission DayZ read from directory.

Discussion in 'Support' started by kweezee, Dec 2, 2012.

  1. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    when i start the server it keeps spamming Mission DayZ read from directory.
    in console and ingame its stuck on waiting for host
    i use pwonz0r private server pack
    please help me thanks
     
  2. shinkicker

    shinkicker Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    198
    You should have a look at the arma server RPT file in cfgdayz/

    That will tell you the error.
     
  3. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Missing addons detected
    Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.chernarus
    Updating base class b_empty->Empty, by dayz_anim\config.cpp/CfgMarkers/b_maint/
    Warning Message: Addon 'dayz_anim' requires addon 'CAMisc_fix_air'"HIVE: UPDATING OBJ: [19ac6080# 177624: tt650.p3d,"damage"] / UID: "119453913037169""
    15:59:41 "HIVE: WRITE: "CHILD:306:56:[["sklo predni P",1],["sklo predni L",1],["karoserie",1],["palivo",0.8],["Pravy predni tlumic",1],["Pravy zadni tlumic",1]]:0.697838:"
     
  4. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    its just filled whit stuff
     
  5. shinkicker

    shinkicker Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    198
    Have you combined Addons from Arma 2 with Arma 2 OA - See pwnoz0rs install video:
     
  6. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    yea i do
     
  7. shinkicker

    shinkicker Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    198
    There is something wrong with the arma installation as your missing CAMisc_fix_air
     
  8. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    shoud it be becus i use arma 2 free ? whell i had a server before that worked perfect
     
  9. shinkicker

    shinkicker Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    198
    I think that would be your problem.
     
  10. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    damit Xo
     
  11. Daire

    Daire New Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I had this same problem and posted on here and after 4 days I never got a response. It could be because you're using the free version but either way you're missing Addon files.

    Your @dayz folder in your server file should have the PBO and BISIGN files, your @hive folder should have dayz_server.pbo file and if you're using Chernarus there wouldn't be another @ folder to worry about. If you have all that and it's still missing, make sure that you copied all the files out of your ARMA 2 folder and into your ARMA 2 OA folder before you moved over the server files.
     
  12. kweezee

    kweezee New Member

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    is there not a way to download the mising addons becus im shure i have combined ops
     

Share This Page