[Support] Dayz Epoch Origins

Discussion in 'Script/Addon help' started by LunchboxCharlie, Jun 27, 2014.

  1. nglenn93

    nglenn93 New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    So I go inside of my database and try to import the origins SQL and I get this.
    If you cant see it basically it says
    "Your query produced 7 warnings.
    Warnins from last query:
    Note: The user specified as a definer ('root'@'localhost') does not exist.
    Error Event: 'Setdamageon' already exists."
    [​IMG]
     
  2. Andrew_S90

    Andrew_S90 Valued Member! Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2013
    Messages:
    292
    Likes Received:
    41
    [​IMG]


    Something I am working on for next update :D
     
    paddy1223 likes this.
  3. shurix

    shurix New Member

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I found a weird issue with the latest release that did not happen in the past release of this mod. Once the server starts everything loads just fine. Several players login and play for a while. There are no lags or FPS drops. The moment one of the players gets killed, everyone's FPS drops to 0-1 and server starts to lag and everything becomes unbelievably slow.
    When I used older version of this mod (not updated for Steam) I did not experience any lags at all.
    Please point me in the direction I should look into. I'm comparing files in \dayz_server\compile folder but they seem identical between last and new release.
    Thanks in advance!

    P.S. I might have solved it.
    I kept my original compiles.sql file with the additions from this mod.
    I noticed that server starts to lag when player is killed or logs-off to lobby.
    So I updated piece of code in compiles.sqf as follows:
    player_login = {
    private ["_unit","_detail"];
    _unit = _this select 0;
    _detail = _this select 1;
    //if(_unit == getPlayerUID player) then {
    if(_unit == getPlayerUIDOld player) then {
    player setVariable["publish",_detail];
    };
    };
     
    Last edited: Aug 12, 2014
  4. SooSpicey

    SooSpicey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    well this all went well but there are no items in the trader for the houses (Carls Buildables). are the blueprints included in this? went to sector B but there was no mayor there...
     
  5. molester

    molester New Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hey I followed your instruction the server shows online, but when I join and once i start downloading the mission file (aftter downloading around 100kb our out 700kb) the server crashes with box that pops up saying:

    HIVE ERROR
    Error Connection to the service

    the only errors i see are in the middle of my .rpt file :

    22:17:07 Mission DayZ_Epoch_13.Tavi: Number of roles (51) is different from 'description.ext::Header::maxPlayer' (100)
    22:17:07 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:07 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:07 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)
    22:17:08 Server error: Player without identity Mo Lester (id 1519554990)

    and the last two lines of my .rpt files are:

    22:17:28 "HIVE: Starting"
    22:17:28 "HIVE: trying to get objects"

    any ideas what could cause the problem?
     
  6. molester

    molester New Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    awesome work, i got it working, couple of questions though about the Origins buildings, do they decay like the epoch building, will they maintain like epoch building using plot poles?

    my second question are these building indestructible?

    and final question what is going on in Knin military outpost? its only an empty castle should anything spawn there?
     
  7. Razzbut

    Razzbut New Member

    Joined:
    May 22, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Server seems to start correctly. Try and connect a client and keep getting a picture z\addons\dayz_code\gui \dayz_logo_ca.paa error which drops me out of game and then the dreaded file z\addons\dayz_code\system\ca\functions\init.sqf not found. I have reinstalled the entire client side and made sure the server files are correct. Thinking maybe a config.cfg error on the server side but can't be sure.
    Any help would be appreciated!
     
  8. NedFox

    NedFox New Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I downloaded V2.6 yesterday, created a fresh database and started playing without problems.

    Until my friend tried to build a house (He's on of those with AX in his player ID). Even with 2.6 Which should have sorted the new id's, this is produced in the logs :

    20:36:40 "PUBLISH: Attempt 3a1c4100# 955177: gerojuroven1velkabudka.p3d REMOTE"
    20:36:40 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:13:Uroven1VelkaBudka:0:302529AX:[21.5808,[5484.46,5922.48,0.034462]]:[]:[]:0.293653:5484559225022:""
    20:36:41 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:41 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:42 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:42 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    Objective.
    20:36:43 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:43 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:44 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:44 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:45 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:45 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:46 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:46 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:47 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:47 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:48 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:48 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:49 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:49 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:50 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5484559225022:""
    20:36:50 "CUSTOM: trying again to get id for: "5484559225022""
    20:36:50 "CUSTOM: failed to get id for : "5484559225022""

    The player tables don't show our old id's anymore, but still , looking at my own house, the player id of it is my OLD player ID, and my friends' house disappears seconds after building.

    Tips?
     
  9. NedFox

    NedFox New Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    BtW, this is when I build (olso showing my old player ID) :

    0:18:29 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:13:Uroven1DrevenaBudka:0:1686721:[14.8338,[5462.75,5938.41,0]]:[]:[]:0.595276:5462759384015:""
    20:18:30 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:5462759384015:""
    20:18:30 "CUSTOM: Selected "804""
    20:18:30 "PUBLISH: Created Uroven1DrevenaBudka with ID "5462759384015""
     
  10. NedFox

    NedFox New Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Edit : locking unlocking works, I didn't have valilla dayz_epoch files on the servers.

    Building bandit hero houses with AX serial numbers still doesn't work.
     
    Last edited: Sep 4, 2014
  11. molester

    molester New Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    does anyone know how easy is it to update the origins version to 1.7.9 while keeping all scripts and additions made by the author? I tried replacing the @DayzOrigins with the newer one and players are stuck on the authentication bit (so the very last stage before you are actually in the server)
     
  12. NedFox

    NedFox New Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Except for 1 post about something being worked on from August 10, are the guys, supporting here, actually read this thread?
     
  13. sgtsparragump

    sgtsparragump New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    How does one overwrite the sql when using heidi sql? Cannot find anything that will allow me to do that.
     
  14. markl

    markl New Member

    Joined:
    Oct 17, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    im getting the same error it appears to be asking for files that are not in the pbo
     
  15. Gagi2

    Gagi2 Valued Member!

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    444
    Likes Received:
    59
    ok what we have recognized so far...
    there is one static mg in sector b flying in the air... a bit misplaced ^^
    and there are many weapons with all these missions etc which cant be sold on any trader yet...

    is there already an update incoming in a short time or should we start to try to fix this on our own for now...

    also it would be nice if the origins houses could be built by the origins building system with the boxyou have to put the materials in etc...
     
  16. shurix

    shurix New Member

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    On my server, I improved the building script to look for a vehicle nearby that would contain building materials. Each type of house has specific requirements. The script finds the required material in the vehicle, removes them and allows you to build the house, garage or a stronghold. If there isn't enough material found, the script tells you what's missing.
     
  17. Gagi2

    Gagi2 Valued Member!

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    444
    Likes Received:
    59
    sounds good...
    care to share? ^^
     
  18. shurix

    shurix New Member

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
  19. Gagi2

    Gagi2 Valued Member!

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    444
    Likes Received:
    59
    i will check it out tomorrow.... thnx man...
     
  20. KamakaziXeX

    KamakaziXeX Member

    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    67
    Likes Received:
    10
    Anyone got any idea why the flying fortress or submarine cannot be found in-game or the infistar menu? Are they only purchasable?
     

Share This Page