Desperately NEED HELP with BE filters.

Discussion in 'Script/Addon help' started by Emil, Feb 13, 2017.

  1. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    So I'm running Overpoch, on cherno, and I'm trying to install infiSTAR. I followed the install guide, including updating the BE filters. Yet I find myself getting kicked for "BattlEye Public Variable Restriction #0" every time I log in.
    So I went to check my publicvariable.log file, and it shows this:
    13.02.2017 16:40:54: name (xxx:xxx:xxx:xxx:xxxx) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - #0 "PVDZE_plr_Login" = ["xxxxxxxxxxxxxxxxx",<NULL-object>]

    So i went to my publicvariable.txt and added !"PVDZE_plr_Login" to line 2, but when I joined again it gives the exact same error.

    This is my full publicvariable.txt file: http://pastebin.com/0YsfdvBj
     
  2. Inkko

    Inkko Valued Member!

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    693
    Likes Received:
    82
    add !"PVDZE_plr_Login" at the end of the first line instead of on a line on its own.
     
  3. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I fixed the kicking by simply not adding the filters. It works without them for some reason.
    Now I'm facing another problem, though. Every time I spawn a vehicle and drive in it, it instantly explodes, killing me no matter if I have god mode on or not. It's very weird. I don't think it's caused by the filters, as it happens when I have the filters on too. The only difference was that when it had filters on, it killed me, and then immediately kicked me for Eventhandler restriction #1 or something.

    This is pissing me off at this point. Any ideas?
     
  4. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Just to add:
    Putting the !"PVDZE_plr_Login" on the very first line, doesn't do anything. Still getting kicked.
     
  5. Zeehond23

    Zeehond23 Valued Member!

    Joined:
    Mar 7, 2013
    Messages:
    589
    Likes Received:
    52
    add this to the end of the 1st line with exceptions (i.e. the first line after //new )

    !"PVDZE_plr_Login"

    Also, which filters are you using?
     
  6. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ok ill try that. Im using the filters provided by infiSTAR with the latest update.
     
  7. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ok progress. It used to freeze at "Authenticating" and then kick me after a minute. Now it came past "Authenticating", but it is now stuck at "Requesting character data from server" or something like that. I let it sit for 5 minutes, but nothing happened.
    In publicavariable.log it says this now:
    #0 "PVDZE_playerxxxxxxxxxxxxxxxxx"
     
    Last edited: Feb 14, 2017
  8. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I dont know if this perhaps has anything to with it, but i had a few issues while installing infiSTAR itself.
    In the readme it says to put the folder containing the scripts, into "your arma server folder". But i have no idea what he means by that. So i basically just took the scripts, put them in the Init folder alongside the functions.sqf, and changed the exec command to this:
    [] spawn {[] execVM "\z\addons\dayz_server\init\AH.sqf";};
    If anyone knows what and where the "arma server folder" is, please tell me. Maybe it will help if i install it the exact way the readme says.
     
  9. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Now i installed it the exact way the readme says to install it.
    Would you have guessed it: The exact fucking same thing happens.
    Getting annoyed now. Any help is appreciated.
     
  10. Inkko

    Inkko Valued Member!

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    693
    Likes Received:
    82
    What is the issue it is giving you now? anything in RPT log of any of the other BE filters if you're getting a kick?
     
  11. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    There are 2 issues.

    The first one occurs when I have filters INSTALLED. First I get kicked for Public Variable Restriction #0. Then when I add the exception in variables.txt, it gets stuck while logging in at "Requesting character data from server".

    The second one occurs when I DONT have filters installed. I'm able to get into the server, but when i spawn a vehicle and drive it, the car and i instantly explodes, killing me no matter what.

    This is my full RPT log: http://pastebin.com/aCvienmB
    This is my full variables.log: http://pastebin.com/Y15nzyDZ
     
  12. Inkko

    Inkko Valued Member!

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    693
    Likes Received:
    82
    Do you have an RPT for when you've been blown up in a car? Also for the restriction is it publicvariable or publicvariable value restriction?
     
  13. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I found my entire .RPT file: http://pastebin.com/JQAaB165
    The other one was a streamed version, so it wasnt the full one, sorry.
    Also the public variable error is the #0 "PVDZE_plr_Login", and it says "Public variable restriction" so im pretty sure its not publicvariableval.
     
  14. Inkko

    Inkko Valued Member!

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    693
    Likes Received:
    82
    17:49:52 "CLEANUP: KILLING A HACKER emilr B 1-1-B:1 (emilr) REMOTE IN hilux1_civil_1_open"

    You're getting killed by the built in hacked vehicle code. Should use the filters that come with infistar tho and work through any errors since it has several added filters specifically for the antihack to work.
     
  15. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yeah I am using those filters. After adding the exception for pulic variable kick, It just gets stuck at "Requesting character data from server" now. Any idea how to fix that?
     
  16. Inkko

    Inkko Valued Member!

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    693
    Likes Received:
    82
    Does the RPT show any errors or anything when you get stuck or your client RPT? Doesn't give you anymore kicks?
     
  17. Zeehond23

    Zeehond23 Valued Member!

    Joined:
    Mar 7, 2013
    Messages:
    589
    Likes Received:
    52
    How did you add the vehicles to the server?
     
  18. Emil

    Emil New Member

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Im gonna assume infistar fucked something up in the latest update, or it just doesnt wanna work with my server. I had an older version of infiSTAR on my PC, back from 08/16. Installed that version, and it worked perfectly the first time. Not gonna bother with the new version anymore, just gonna keep the old one. Thanks for all the help though guys :)
     
  19. Zeehond23

    Zeehond23 Valued Member!

    Joined:
    Mar 7, 2013
    Messages:
    589
    Likes Received:
    52
    Just a thought:

    PVDZE is for epoch. Are you running epoch/ did you set the epoch setting in the AH to true?
     
    FallingSheep likes this.

Share This Page