[7.3.0.0] Progress thread

Squadron_2

Well-Known Member
Staff member
Rolling Changelog:
  • [FIX] Vehicle inventory not saving after a restart
  • [FIX] Vehicle damadge not saving
  • [FIX] Vehicle worldspace not updated when moved
  • [FIX] Vehicles not being removed from database when fully damage
  • [FIX] Deployables not being removed from database when destroyd by player
  • [FIX] Building import through CC tools not working
  • [FIX] Sorting under "Entities&Info" for vehicles wasn't working at all
  • [FIX] Sorting under "Entities&Info" for deployables wasn't working at all
  • [FIX] Database backup not working
  • [FIX] onDifferentData not being read by CC under Configuration/Security
  • [FIX] Database table world_vehicle not being created correctly
  • [FIX] Item check displaying some legal items as banned
  • [FIX] Vehicle import through CC tools not working
  • [FIX] Deployable inventory not saving after restart
  • [FIX] Destroying/burning deployables not working
  • [REM] Damage column from instance_deployable(not used)
  • [REM] Removed view v_player in database
  • [REM] Removed view v_vehicle in database
  • [REM] Removed view v_deployable in database
NOTE! That this is a progress thread of a upcoming release. A release date is not set because there is still work going into this update. I will keep you all updated in this thread as the changes come along.
 
Last edited:

Squadron_2

Well-Known Member
Staff member
  • [FIX] Sorting under "Entities&Info" for vehicles wasn't working at all
  • [FIX] Sorting under "Entities&Info" for deployables wasn't working at all
  • [FIX] Database backup not working
  • [FIX] onDifferentData not being read by CC under Configuration/Security
  • [REM] Removed view v_player in database
  • [REM] Removed view v_vehicle in database
  • [REM] Removed view v_deployable in database
Updated main thread..
 

Squadron_2

Well-Known Member
Staff member
  • [FIX] Database table world_vehicle not being created correctly
  • [FIX] Item check displaying some legal items as banned
  • [FIX] Vehicle import through CC tools not working
Updated main thread..
 
Top