Need help with Namalsk!

Jolte

New Member
I'm going nuts, i can't figure this out!

I have installed Latest Version of Namalsk from Dayz Commander, the folders for Namalsk Client are currently " @DayZ_Namalsk " & @DayZ_Namalsk_@DayZ "

And then i have Installed " Reality Package " from https://github.com/thevisad/DayZ-Private-master.

I built the server with RealityCP.exe, Copied the files from "Deploy" Folder to my Arma II Directory.

Starting the Server with

Code:
name=Reality
profiles=dayz_8.namalsk
config=dayz_8.namalsk\config_e4ef262b.cfg
mod=@DayZ_Namalsk;@DayZ_Namalsk_@DayZ;@reality_8.namalsk
world=namalsk

Everything works good so far!

But when people try to connect, including myself.. I get stuck on Loading Character Data.


This is the errors from .RPT log

Code:
11:55:53 SetFace error: class CfgFaces.man.Merc_Face13_camo not found
11:55:53 Error: Error during SetFace - class CfgFaces.man.Merc_Face13_camo not found
11:55:53 SetFace error: class CfgFaces.man.Merc_Face13_camo not found
11:55:53 Error: Error during SetFace - class CfgFaces.man.Merc_Face13_camo not found
11:55:53 "[NAC AII SERVER] :: AII Server INIT."
11:55:54 "[NAC AII SERVER] :: AII objects has been spawned."
[COLOR=#ff0000]11:55:55 Warning Message: Script [COLOR=#ff6600]z\addons\dayz_server\init\server_functions.sqf not found
11:55:55 "[NAC BLOWOUT SERVER] :: Next blowout in _delay (_delay = 4076.37), delay modifier is 1 (ns_blow_delaymod)"
11:55:55 "\nst\ns_dayz\code\system\REsec.sqf:Monitoring Remote Exe..."
[COLOR=#ff0000]11:55:55 Warning Message: Script [COLOR=#ff6600]z\addons\dayz_server\system\server_monitor.sqf not found
11:55:56 Bad special value
11:56:09 Bad special value
11:56:21 "RE rJIPrequestcode args:[B 1-1-A:1 (StarFiSH) REMOTE,any]"
11:56:29 Bad special value
11:56:49 Bad special value
11:57:09 Bad special value
11:57:29 Bad special value
11:57:49 Bad special value
11:58:09 Bad special value

I have tried to re-make it, Re installed all Clients files and everything! Still no luck :/

Maybe you got an idea of whats going on here.
 

Jolte

New Member
Solved the problem, My ".dll" Files was locked for security reasons, since they came from another computer.

Unlocked those and problem was solved!


Maybe this will help someone in future.
 
Top