"Something went wrong" error

entspeak

Well-Known Member
For some reason, after being able to play fine today, suddenly, I'm getting various errors. First it was a downloadable content dayz_anim message and now, it's a "something went wrong, disconnect and try again" error. Can't join the shinkicker server. Tried through DC and directly via the game. Others have mentioned having the same problems.
 

twinrix

New Member
Same here. I host an V 1.1 Server on Windows Server 2008 R2 Datacenter edition with an dedicated MySQL Server and the 2017 Bliss server.
Since last night people complain about "Waiting for host", stuck at character creation, massive desyncs and not beeing able to connect at all.
The Hive Debug window seems to be more or less "lagging" as well. Usually there's a lot of all kind of things going on in there i dont understand, but now it shows some line every few minutes, and thats it.
My server RPT of last night alone is over 750mb in size and has loads and loads of "No player found for channel 589529216" and "Update of object 5:4 arrived from nonowner" in it.

Any takers?
 

shinkicker

Administrator
Staff member
It might be from different versions being present.

Best bet is to download the PBO's again and then get your players to use DayZ Commander or Playwithsix to download from there end.
 

twinrix

New Member
Thanks. Just to make sure i get this right: Create a new repository via Perl and copy it over on my server? Pretty new to this, sorry.
 

twinrix

New Member
Dont know if this is related to the problem, but before the server restart a script kid spawned some weapons that are not supposed to be in 2017. I can provide any logfiles needed to solve this.
 

twinrix

New Member
Did a fresh install (Arma 2 DayZ2017 and Stapo Server Files)
Still same problem, this is was my Server RPT looks like all the time:

23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 Server: Update of object 18:3 arrived from nonowner
23:37:48 Server: Update of object 18:2 arrived from nonowner
23:37:48 Server: Update of object 18:4 arrived from nonowner
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored

Im running out of ideas here :(
 

gdscei

Valued Member!
Did a fresh install (Arma 2 DayZ2017 and Stapo Server Files)
Still same problem, this is was my Server RPT looks like all the time:

23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 Server: Update of object 18:3 arrived from nonowner
23:37:48 Server: Update of object 18:2 arrived from nonowner
23:37:48 Server: Update of object 18:4 arrived from nonowner
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored
23:37:48 No player found for channel 636584000 - message ignored

Im running out of ideas here :(
I can't really help you here with Stapo's release, I'm not an expert on it ;)
 

twinrix

New Member
Im sure somebody has THE idea. Lets just hope its some stupid fault on my side. Even though i really double triple checked all i did.
 

twinrix

New Member
Maybe i got it. Under the Same ip and port there was an Dayz plus server running before. Is it possible, that people using Dayz plus somehow connected to the Server cause it was in their favorites? This may explain all These errors that made the Server crash. Using the different Port all is running fine so far.
 

Mobscene

New Member
Getting the "Something went wrong" error on your server tonight Shin.

Was playing there earlier and logged off for dinner. Came back and it was empty and couldn't get in.
 
Top