Creating a spawn intro cut-scene?

Just added this to my server, and it works.
Is it possible to make the script write in side channel: "Player [playername] is online" and "Player [playername is offline", for when people are joining and leaving the server ?..
 

Mathewjknott

Well-Known Member
Would it be possible to change the angle so it does not start from directly above the player but rather fly's in over the top of the trees from X distance and then pans down to the player at the end?

richard, i think its a reply to morten
 

mmmyum

Valued Member!
I was on a server from Blur I think with custom music when you loaded in. Anyone know how to do this?
Search the forums, there are posts on custom music. Basically, you can use a playSound command to play a sound file across the server, or you can createVehicle a unit to 'say' the sound.
 
Does anyone know how to add a Logo to the camera?
First set up a class for the logo (use the x,y,z for the location on the screen):
Code:
class RscTitles
{
    class logo
    {
        idd=-1;
        movingEnable = 0;
        duration=12;
        name = "logo";
        controls[]=
        {
            Picture
        };
        class Picture : RscPicture
        {
            x = -0.5;
            y = -0.5;
            w = 0.15;
            h = 0.2;
            text = "logo.paa";
            sizeEx = 1;
            style=48;
        };
    };
};
Then add the logo code:
Code:
TitleRsc["logo","PLAIN"];
You just need to create a PAA of your logo to add in. (code from pixels addin)
 
Thanks for the reply, but being an idiot, where do I put the code?
Do I add the top part to the description.ext and then the other one to camera.sqf.

Or do I add both parts of the information to the camera.sqf
 
I got it working but i have noticed some bugs.

When you login and the cut scene should start it opens the gear and closes fast, then the cut scene starts

It also dupe your backpack and inventory!
(FIXED, i changed to _playerMonitor = [] execVM "\fixes\player_monitor.fsm";)
 
camera_init.sqf
Code:
waitUntil {!isNil ("dayzLoginRecord")};
 
//intro move
showCinemaBorder true;
camUseNVG false;
 
_camera = "camera" camCreate [(position player select 0)-100*sin (round(random 359)), (position player select 1)-100*cos (round(random 359)),(position player select 2)+60];
_camera cameraEffect ["internal","back"];
 
_camera camSetFOV 2.000;
_camera camCommit 0;
waitUntil {camCommitted _camera};
 
_camera camSetTarget vehicle player;
_camera camSetRelPos [0,0,0];
_camera camCommit 8;
waitUntil {camCommitted _camera};
 
_camera cameraEffect ["terminate","back"];
camDestroy _camera;
mpmission init.sqf
Code:
if (!isDedicated) then {
    //Conduct map operations
    0 fadeSound 0;
    waitUntil {!isNil "dayz_loadScreenMsg"};
    dayz_loadScreenMsg = (localize "STR_AUTHENTICATING");
 
    //Run the player monitor
    _id = player addEventHandler ["Respawn", {_id = [] spawn player_death; _nul = [] execVM "camera_init.sqf";}];
    _playerMonitor =    [] execVM "\z\addons\dayz_code\system\player_monitor.sqf";
    _nul = [] execVM "camera_init.sqf";

this didetn seem to work for me, just logs-in/spawns normally
why is this? i have got other mods eg debug monitor and a few other basic ones
 
Top