Latest 1.7.7.1 Reality build NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=

I am encountering tons of these errors all starting only a few minutes after restart they eventually cause massive lag spikes:
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24

And these
20:03:44 Server: Network message 34161 is pending
20:03:44 Server: Network message 34161 is pending
20:03:44 Server: Network message 341fd is pending

Is anyone else having these issues with the new build files (today's)
 
I have many of these in all my report logs but they are not as prevalent as the Server: Network message errors they seem to only effect one or two players an hour it may be ping related?
It is the Server: Network message errors I believe are causing desync these start early (within 2 minutes of restart) and gradually get worse the longer the server runs.
 

Gagi2

Valued Member!
i got a lot of these also in 1.7.6.1 too
Code:
20:03:44 Server: Network message 34161 is pending
20:03:44 Server: Network message 34161 is pending
20:03:44 Server: Network message 341fd is pending
but these are new to 1.7.7.1
Code:
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
20:03:15 NetServer: users.get failed when sending to 1161792102
20:03:15 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1161792102 (Anton Chigurh)
20:03:15 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1161792102, users.card=24
i get these too... and my server lags like hell when this happens... yellow chain... red chain... and sometimes no message received for x seconds too...
 
No I've not fixed it we get the second set of errors 2 minutes after every restart then the first ones arrive then many more of the second ones, eventually causing desync issues. We do push our servers hard but I don't understand why we get the "Network message 341fd is pending" errors at restart even with very few players.
 
Top